Rozhovor

Patricii Solaříkovou známe především z televizního seriálu Ulice

Patricie Solaříková se před kamerou poprvé objevila ve svých devíti letech. I když herectví nikdy nestudovala, dnes patří ke stálicím televizního seriálu Ulice. Je to až k nevíře, ale v roli Terezy Jordánové ji vídáme už desátým rokem. Kromě toho v současnosti dokončuje vysokoškolské studium, takže – jak v rozhovoru přiznala – na další aktivity jí mnoho času nezbývá.  

Lucie Křížková, rozená Váchová se stala Miss ČR v roce 2003

Rodačka z Příbrami Lucie Křížková, rozená Váchová, snila o účasti v soutěži krásy už od dětství. Její sen se splnil v roce 2003, kdy se ještě jako studentka gymnázia stala Miss České republiky. Titul jí otevřel cestu k modelingu i k moderátorství a dnes se s ní pravidelně setkáváme na televizní obrazovce. Vystudovala právo a politologii, vdala se a v květnu 2012 se jí narodil syn David.

Zpěvačka Bára Vaculíková se hudbě věnuje odmalička...

Správce webu | 13.01.2015

0 komentář

Zpěvačka Bára Vaculíková se hudbě věnuje odmalička...

Zpěvačka Bára Vaculíková se hudbě věnuje odmalička. A není divu, vždyť pochází z muzikantské rodiny. S její maminkou Petrou Černockou jsme vám nabídli rozhovor v minulém čísle časopisu. Jak už tedy víte, společně natočily CD Usínačky s ukolébavkami. Jak na tento projekt, tak na spoustu dalších věcí jsme se nyní zeptali Báry.

Petra Černocká - stále ta hezká, usměvavá tvář s nezaměnitelným hlasem

Představovat zpěvačku Petru Černockou by bylo nošením dříví do lesa. Její písničky a nebo i filmové role dobře znají děti i dospělí. Kdo by si nevybavil třeba její sympatickou čarodějnici Saxanu! Na Petře obdivujeme i to, jak se v průběhu let vlastně vůbec nemění. Stále ta hezká, usměvavá tvář, nezaměnitelný hlas a písničky, které si rádi broukáme. Jen tak pro sebe, nebo našim dětem či vnoučátkům. Stejně jako Petra…

Ondřej Moravec získal tři medaile na letošních zimních olympijských hrách

Na letošních zimních olympijských hrách se Ondřeji Moravcovi podařil parádní kousek. Získal hned tři medaile, což se před tím z mužů povedlo jen Emilu Zátopkovi. Český biatlonista v Soči vybojoval dvě stříbra (ve stíhacím závodě a ve smíšené štafetě) a jeden bronz (v závodě s hromadným startem). Jeho novým cílem je uspět v celkovém hodnocení Světovém poháru a prolomit hranici elitní desítky. A jeho snem je postavit dům v Letohradu, kde žije se svojí manželkou Veronikou.

Vlastimil Horváth - výherce druhé řady pěvecké soutěže Česko hledá superstar

Černovlasý snědý mladík, vyučený tesař pracující jako skladník, svým hlasem nadchl půlku Česka. V roce 2005 vyhrál druhou řadu pěvecké soutěže Česko hledá superstar, do níž ho přihlásila jeho skupina Frenzy, kterou založil se svým bratrem. Záhy Vlastimil Horváth vydal dvě velmi úspěšná alba, představil se v muzikálu Mona Lisa v divadle Brodway a v současnosti ho můžeme vidět v divadle RockOpera Praha. Oženil se se svojí dlouholetou láskou Markétou a dnes je šťastným tatínkem už dvou holčiček.

Monika Zoubková je divadelní, televizní a filmovou herečkou

Správce webu | 09.05.2014

0 komentář

Monika Zoubková je divadelní, televizní a filmovou herečkou

Dlouho všichni předpokládali, že drobná a spíše introvertní Monika Zoubková půjde ve šlépějích svých rodičů a stane se lékařkou. Ona však šla za svým snem a dnes je úspěšnou divadelní, televizní a filmovou herečkou. Stejně jako umění ji naplňuje rodinný život, do něhož nám dovolila nahlédnout.

Janu Bernáškovou známe především z televizních seriálů Ulice a Vyprávěj

Janu Bernáškovou mnozí znají z divadelních prken, ovšem do povědomí široké divácké veřejnosti se zapsala především svými rolemi v televizních seriálech Ulice a Vyprávěj. V našem rozhovoru představujeme tuto sympatickou herečkou i z jiného úhlu – jako maminku a také jako ženu, které nejsou lhostejné osudy žádných dětí.

Sofii Filippi od malička učarovala kamera, před níž stála už ve čtyřech letech

Na podzim loňského roku jste mohli přečíst rozhovor s herečkou Gabrielou Filippi. Hovořila v něm také o svých dětech, čtrnáctileté Sofii a sedmiletém Gabrielovi. A právě se Sofií Filippi, která cílevědomě kráčí ve šlépějích své maminky, jsme připravili dnešní povídání. Sofii od malička učarovala kamera, před níž stála poprvé už ve čtyřech letech. Stejně tak miluje tanec. Studuje Taneční konzervatoř v Praze a vidět ji můžeme dokonce v Národním divadle. Kromě toho má velké organizační schopnosti a je to pravá lvice – i znamením, ve kterém je narozena. A samozřejmě má hlavu plnou snů a plánů do budoucna.

Jako zpěvák zaujal Marek Ztracený svým prvním singlem Ztrácíš

Je mu osmadvacet let, narodil se ve znamení Ryb a od dětství se věnoval hře na klavír a skládání hudby. Jako zpěvák zaujal Marek Ztracený svým prvním singlem „Ztrácíš“, z kterého se rázem stal hit. Ještě téhož roku 2008 získal v soutěži Český slavík ocenění Objev roku. S naším dnešním hostem jsme si však nepovídali o jeho hudební kariéře, ale – možná trochu překvapivě – o jeho otcovských radostech, kterých si třetím rokem užívá.


Co je portál vseohrackach.cz?


© 2024, TEDDIES s. r. o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑